ETT STRÅ VASSARE
SVENSK BORSTTEKNIK AB

Vi är ett företag som enbart söker den bästa produkten för din applikation. Vi har varit verksamma inom borstvärlden sedan 1994, och startade Svensk Borstteknik 2004.

Vår målsättning från början var att arbeta med de bästa leverantörerna inom varje separat område i applikationsteknik gällande borstar och flexibla verktyg till industrin. Idag är våra huvudsakliga samarbetspartners MINK, KULLEN och XEBEC, dessa leverantörer är som enskilt partner världsledande i sitt område.

Vi erbjuder idag, teknisk konsultation, konstruktions hjälp och allt övrigt som kan hjälpa just dig att hitta rätt produkt för din applikation och det kan handla om framtagning av plastämne till din borste eller maskinlösning för att grada er detalj. Spännvidden är enorm enbart vår/din fantasi sätter gränsen vad och hur man kan applicera en borste.

Exemplen är många där våra borstar används idag, diamantborstar för gradning inom verkstadsindustrin, borstplattor till skidbackar, tätningsborstar till deponi stationer, borstlister för kabelgenomförningar, borstvalsar för rengöring av ungsband inom livsmedelsindustrin, borstlister för tätning av fönster och dörrar, borstar som skyddar ömtåliga produkter från skador och repor vid materialhantering, borstvalsar för breddsträckning av material o.s.v. Listan kan göras lång och vi kan tillsammans med er göra den längre.

Vi ser fram emot att få din förfrågan och möjligheten att just hjälpa dig att hitta rätt produkt!!

VÅRA LEVERANTÖRER